Commercial premises for sale

995000€

436 square meters

Immoweb code : 10193561
Immoweb code : 10193561

Overview

436 square meters livable space
436 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit gebouw is zeer centraal gelegen in een druk bezochte winkelstraat in het bruisende Borgerhout en op wandelafstand van openbaar vervoer, horeca, winkels, het Centraal station en Zoo van Antwerpen.
De gelijkvloers met oppervlakte van + 400 m² is momenteel in gebruik als winkelruimte maar biedt diverse mogelijkheden gezien het beschikt over een straatbreedte van +/- 10 m.
Het woongedeelte is momenteel opgedeeld in 3 appartementen. op de 1ste Verdieping bevindt zich een ruim appartement met een oppervlakte van 90m², omvattende een riante leefruimte met open keuken, ingerichte badkamer met ligbad en ruime slaapkamer op parketvloer. Op de 2de verdieping bevinden zich 2 duplex appartementen, met een oppervlakte van 60m² en 90m². Het linkse appartement op de 2 de verdieping omvat een, leefruimte met open keuken met een vaste trap voorzien naar de slaapkamer met aanpalend de badkamer met douche, badkamermeubel en toilet. Het rechtse appartement op de 2de verdieping omvat een, ruime leefruimte met open keuken met een vaste trap voorzien naar de 2 slaapkamers en badkamer en toilet.

Een pand met veel potentieel als opbrengsteigendom of voor een eigen zaak!!

Get in touch