Commercial premises for sale

339000€

80 square meters

Immoweb code : 11253395
Immoweb code : 11253395

Overview

1 bathroom
80 square meters livable space
85 square meters of land
Floor : 0

Description

Investment property - Commercial

Sorry, there is no English translation. Openhuizendag zaterdag 8/10 van 09u30 tot 10u30.


Ligging: Dit handelshuis te koop is gelegen aan de Driekoningenstraat te Berchem. Het pand bestaat uit een verhuurd handelsgelijkvloers (85m²) en een bovenliggende woonst (80m²). De ligging is uitermate ideaal pal in het commerciële centrum van Berchem, vlakbij het station, invalswegen en centrum Antwerpen.

Omschrijving: Aan de Driekoningenstraat te Berchem, pal in het commerciële centrum, vinden we dit handelshuis te koop. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een handelspand van 85m², momenteel ingericht als restaurant. Er is een eetzaal aanwezig, alsook een keuken en sanitair. Via de aparte ingang bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we een woonst (80m²) met een leefruimte, keuken, kleine berging, badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping is er nog een hele ruime slaapkamer. Het handelsgelijkvloers is verhuurd voor 975 euro/maand (na indexatie 1.066 euro) sinds 01/2018. De eerste verdieping staat momenteel leeg.

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”overstromingsgevoeligheid: perceel: klasse A gebouw: klasse A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvas

Get in touch