Commercial premises for sale

560000€

Immoweb code : 11327576
Immoweb code : 11327576

Overview

310 square meters of land
Available date : 04/19/2024
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Handelspand met ruime woonst, magazijn en garage in centrum Deinze

Dit uitzonderlijke vastgoedaanbod combineert de perfecte mix van commerciële mogelijkheden en comfortabel wonen in het bruisende hart van Deinze. Gelegen aan een levendige straat met een hoge passantenstroom. Dit pand is een ideale kans voor ondernemers en gezinnen die op zoek zijn naar een centrale locatie.

Handelsruimte en benedenverdieping: De gelijkvloerse verdieping omvat een ruime winkel van 53m², ideaal voor diverse commerciële activiteiten, en een aangrenzend bureau van 29m². De bureauruimte biedt toegang tot de tuin van 78m² en het magazijn van 77m², waardoor het perfect geschikt is voor opslag of verdere uitbreiding van de handelsactiviteiten. Een garage van 26m² biedt handige toegang tot het magazijn. Toilet en ruime hal van 13m² met toegang tot de winkel, garage en de woonst.
Woonst: Het appartement strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt een comfortabel en ruim leefgedeelte. Op de eerste verdieping vind je een royale woonkamer/eetkamer van 52m², een goed uitgeruste keuken van 25.5m² met toegang tot het dakterras van 60m², een slaapkamer van 16m² en een badkamer van 6.5m² met een derde toilet.
Slaapkamers: De tweede verdieping herbergt een grote hal van 10.5m² (met eventueel de mogelijkheid om een douchekamer met toilet te plaatsen) , evenals twee royale slaapkamers van respectievelijk 23m² en 20m²
Extra's: Een tweede toilet halverwege de trap, ruime zolder en kelder.

Get in touch