Commercial premises for sale

3500000€

2521 square meters

Immoweb code : 11315237
Immoweb code : 11315237

Overview

2521 square meters livable space
6587 square meters of land
€ 1,388.00 m²
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in het dynamische handelscomplex gelegen tussen Brugge en Gent, nabij de belangrijke verkeersaders N9. Dit moderne complex biedt een scala aan handelsruimtes, variërend van 78m² tot 207m², met de flexibiliteit om ruimtes samen te voegen of verder op te delen naar behoefte.

Direct tegenover het ziekenhuis AZ Alma gelegen, biedt het complex een unieke mogelijkheid voor zorggerelateerde handelsactiviteiten.

De ruimtes zijn ontworpen met oog voor comfort en efficiëntie. Voorzien van zonnewering en warmte-isolerend glas , geniet elke ruimte van optimale lichtinval en energie-efficiëntie. Sanitaire voorzieningen op elke verdieping, eigen keukens , en een brede lift maken het werken in dit complex aangenaam en praktisch.

Met een g eothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem wordt een comfortabel binnenklimaat gegarandeerd, terwijl de groene inplanting en wadi's zorgen voor duurzame waterinfiltratie en een aangename omgeving.

Er zijn 42 ondergrondse parkeerplaatsen en 20 bovengrondse staanplaatsen beschikbaar. Kortom, dit handelscomplex biedt een ideale omgeving voor diverse commerciële activiteiten, met aandacht voor comfort, duurzaamheid en functionaliteit.

Inclusief aparte woning om te renoveren/nieuwbouw. 

ERA Thuis, zorgt voor je huis!

Get in touch