Commercial premises for sale

225000€

192 square meters

Immoweb code : 11304626
Immoweb code : 11304626

Overview

192 square meters livable space
495 square meters of land
Floor : 0

Description

Commercial

Sorry, there is no English translation. Commercieel handelsgelijkvloers in centrum Herentals

Gelegen pal in het centrum van Herentals, op een boogscheut van de Grote Markt, met alle faciliteiten op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar. Er is parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

Indeling: Open inkomhal met grote vitrine, polyvalente handelsruimte, apart toilet, kitchenette, opslagruimte, terras, tuin en kelder.

U betreedt deze commerciële gelijkvloers via de ruime inkomhal met vitrines langs beide kanten en krijgt toegang tot de winkelruimte. Het pand heeft een bruikbare vloeroppervlakte van ca. 192m² en biedt tal van mogelijkheden. Achteraan vindt u nog een kitchenette, apart toilet en stockage ruimte. Een zeer groot pluspunt is de aanwezigheid van een terras en tuin, deze zijn zuid-west geörienteerd wat maakt dat u hier heerlijk kan vertoeven. Tot slot is er nog een kelder aanwezig.

Bent u opzoek naar een interessant handelspand op toplocatie? Dan bent u hier alvast op het juiste adres.

Extra:
- EPC label F
- CV op gas
- Geraamde huurprijs: € 1.350
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch