Commercial premises for sale

228000€

Immoweb code : 11331577
Immoweb code : 11331577

Overview

Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze praktijk is na 42 jaar een vaste waarde onder de bevolking van Koekelare en omstreken.
Het pand is gelegen op een topligging met ruime parking voor de deur. Alle voorzieningen waaronder grootwarenhuizen, scholen, horeca en bushaltes zijn op wandelafstand.

Het gelijkvloers beschikt over een bruikbaar vloeroppervlakte van 110m² en bestaat uit 3 praktijkruimtes, een toilet en een 'welkomst'balie, allen heringericht in 2017.
De benedenverdieping (100m²) is bestaande uit 2 behandelruimtes, een oefenruimte, een bureauplaats en wachtzaal. Daarnaast beschikt het ook over een keuken en twee bergingen.

De ruimtes zijn gemakkelijk te bereiken via een ruime ondergrondse parkeerruimte aanpalend aan het pand. Via één deur hebt u toegang tot deze parking.

Door deze unieke ligging is het pand geschikt voor het uitbaten van winkel, vrij beroep, kantoor of andere doeleinden. Bovendien is er mogelijkheid tot aankopen van een bovengrondse garage, tevens grenzend aan het pand.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdading? Of nood aan meer ruimte? Of bent u op zoek naar een instapklaar, ruim handelspand zonder renovaties? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be

Get in touch