Commercial premises for sale

429000€

Immoweb code : 11357532
Immoweb code : 11357532

Overview

1 bathroom
819 square meters of land
Floor : 0

Description

Commercial building

Sorry, there is no English translation. Commercieel gelegen kantoorgebouw met parking, uitweg en appartement met 3 slaapkamers.

STARTPRIJS: Elk bod boven deze startprijs, wordt voorgelegd aan eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Deze uitzonderlijke eigendom situeert zich op de markt van Koekelare met parkeergelegenheid voor de deur! Ook is er achteraan het eigendom parkeergelegenheid met aparte uitrit.
Dit pand is als volgt ingedeeld, handelsgedeelte met berging, kelder, compact keukentje en toilet, ruim lichtrijk kantoorgedeelte met mogelijkheid om verschillende bureaus te plaatsen. Er is nog een extra bureelgedeelte, eveneens met rechtstreekse uitweg naar het binnentuintje en achtergelegen aparte uitweg met extra parkeergelegenheid.

Via de af te sluiten deur komt men langs de (natuursteen) trap op het appartement met ondermeer een ruime leefruimte met heel veel lichtinval, de keuken met handige berging, badkamer en apart toilet.
Op de eerste verdieping situeren er zich nog 3 volwaardige slaapkamers.

De flexibiliteit van dit bijzonder veelzijdig pand om zowel als werkruimte en woonruimte te dienen, of zelfs als opbrengst vastgoed, maakt het een interessante investering.

Get in touch