Commercial premises for sale

320000€

104 square meters

Immoweb code : 11409218
Immoweb code : 11409218

Overview

104 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze commerciële ruimte, gelegen aan de Leuvense ring, biedt een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. De gelijkvloerse ruimte van 64m2 is momenteel verhuurd en werd door de huurder ingericht als wassalon, met een achterliggende kitchenette en toiletruimte. De kelder van 40m2 wordt gebruikt als handige stockageruimte. Hoewel de huidige inrichting een wassalon is, biedt deze ruimte ook veel potentieel voor andere commerciële activiteiten, zoals detailhandel of kantoorruimte.

De ruimte is verhuurd met een handelshuurcontract dat gestart is op 1 januari 2010 en dat in 2019 hernieuwd werd. Deze stabiele huurder, die steeds correct betaalt, heeft de intentie om het wassalon de komende jaren te blijven uitbaten.

De huidige huurprijs bedraagt 935 euro per maand. Lasten, nutskosten en OV vallen volgens het handelshuurcontract ten laste van de huurder. De ruimte wordt aangeboden aan een huurrendement van 3,5%.

De commerciële ruimte heeft een EPC score F, wegens de inrichting als wassalon met grootverbruikers. Indien gewenst kan de EPC score door de verkoper bij de verkoop naar score D gebracht worden.

Deze commerciële ruimte biedt u de mogelijkheid om te investeren in vastgoed met minimale praktische zorgen en een aantrekkelijk rendement.

Bij interesse of indien u bijkomende vragen heeft, mag u steeds vrijblijvend contact opnemen.

Koen De Vos
[email protected]
0476/640118 (namiddag en avond)

Get in touch