Commercial premises for sale

339000€

264 square meters

Immoweb code : 11209694
Immoweb code : 11209694

Overview

1 bathroom
264 square meters livable space
103 square meters of land
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Meer info, plannen, virtuele tour en foto's: https://www.bellesvastgoed.be/te-koop/lier-berlarij-47

Achter deze karaktervolle gevel vinden we een gezellige woning met bijhorende handelsruimte in hartje Lier. Allerhande winkels, horeca, scholen, parkeergelegenheid en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.

Via de authentieke inpandige inkomhal betreden we de handelsruimte van ca. 100m². Het glv is voorzien van een apart toilet en bergruimte achteraan. De grote etalageramen zijn hier zeker dé troef! De handelsruimte is voorzien van airco met warmtepomp. Ook is er een rechtstreekse toegang naar de private woning. Mits functiewijziging kan het glv ook tot woonruimte worden omgevormd.

Via de zijgevel betreden we met de trap de bovenliggende woning. Op de 1e verdieping vinden we de leefruimte met keuken. Ook is er een apart toilet. De badkamer is voorzien van een bad en lavabo. De tussenruimte kan dienen als bureau of, indien gewenst, worden ingericht als een slpk. Achteraan de woning is nog een terras.

Op de 2e verdieping zijn 2 slpk, waarvan 1 voorzien van lavabo. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en werd geïsoleerd.

De woning is voorzien van een ruime droge kelder.

Momenteel wordt de straat opnieuw aangelegd. Het einde van de werken is gepland voor de start van het bouwverlof (juni/juli 2024).

Get in touch