Commercial premises for sale

349220€

183 square meters

Immoweb code : 11144950
Immoweb code : 11144950

Overview

183 square meters livable space
Floor : 0

Description

Offices

Sorry, there is no English translation. Start u droomzaak in residentie De Voogdij!
Bent u op zoek naar de perfecte locatie om u eigen zaak te starten, een kantoor te vestigen, een winkel te openen? Of zoekt u de ideale investering?
Zoek dan niet verder! Wij bieden een uitzonderlijke handelsruimte, gelegen in het hart van de bruisende winkelstraat in Mol.
Bovendien heeft u de vrijheid om alles naar eigen smaak in te richten.
Ligging: Geniet van de voordelen van een prestigieuze locatie met een stroom van voetgangers en potentiële klanten recht voor de deur.
Deze ruimte is een blanco canvas, klaar voor jouw visie. Of je nu een modern kantoor, een boetiekwinkel of speciaalzaak wenst te staren de mogelijkheden zijn eindeloos.
·We verwachten dat deze ruimte klaar zal zijn voor +/- 2024, zodat u voldoende tijd heeft om u plannen te maken en uw nieuwe onderneming voor te bereiden.
·Met een ruime indeling en veel natuurlijk licht is deze handelsruimte ideaal voor het aantrekken van klanten en het creëren van een aangename werkomgeving.
·e hebt gemakkelijk toegang tot allerlei voorzieningen, zoals openbaar vervoer, restaurants, winkels en meer, wat het dagelijkse leven en werken vergemakkelijkt.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van jouw zakelijke visie!
Info en verkoop:
Verkoop geschiedt onder BTW-stelsel, wet breyne.
Contacteer ons voor meer informatie

Get in touch