Commercial premises for sale

150000€

316 square meters

Immoweb code : 11390987
Immoweb code : 11390987

Overview

316 square meters livable space
333 square meters of land
Floor : 0

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te moderniseren handelsruimte in Olen centrum

Locatie: Gelegen pal in het centrum van Olen, met alle faciliteiten op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar. Er is parkeergelegenheid op het perceel en in de nabije omgeving.

Indeling: Commerciële ruimte, toog, keuken, sanitair, opslagruimte, zolder, terras, tuin en kelder.

Beschrijving: Het pand fungeerde als toenmalig jeugdhuis, maar kan naar eigen believen worden ingericht. Het pand heeft een bruikbare vloeroppervlakte van ca. 316m² en biedt tal van mogelijkheden. Momenteel voorzien van een commerciële ruimte, toog, keuken, sanitair en opslagruimte.

Een zeer groot pluspunt is de aanwezigheid van een terras en tuin, deze zijn west geörienteerd wat maakt dat u hier heerlijk kan vertoeven. Tot slot is er nog een kelder aanwezig.

Bent u opzoek naar een interessant handelspand op toplocatie? Dan bent u hier alvast op het juiste adres.

Bijzonderheden:
- EPC: label F
- CV op gas

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website Renovatieverplichting voor niet-residentiële gebouwen | Vlaanderen.be"

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch