Commercial premises for sale

499000€

111 square meters

Immoweb code : 11314496
Immoweb code : 11314496

Overview

111 square meters livable space
111 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een prachtig handelspand in het bruisende centrum van Puurs? Dan is dit jouw kans! Mondo Vastgoed biedt dit geweldige handelspand te koop aan, gelegen in het hart van het dorp.

Met zijn centrale ligging biedt dit pand eindeloze mogelijkheden. Of je nu een kledingwinkel wilt beginnen of andere plannen hebt, dit handelspand past perfect bij jouw doeleinden. Het beschikt over een ruime vitrine en is momenteel ingericht als kledingwinkel. Maar dat is niet alles!

Dit pand heeft ook een inpandige opslagruimte, paskamers, een apart toilet, een ruime keuken én last but not least, een gezellige overdekte patio. Daarnaast is het voorzien van een ventilatiesysteem D en airconditioning met een waterpomp.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om jouw droomzaak te starten in het centrum van Puurs. Neem vandaag nog contact op met Mondo Vastgoed en laat je inspireren door de mogelijkheden die dit prachtige handelspand te bieden heeft!

Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer bel 0477 606 833 of mail naar [email protected].

Get in touch