Commercial premises for sale

450000€

259 square meters

Immoweb code : 11334636
Immoweb code : 11334636

Overview

2 bathrooms
259 square meters livable space
131 square meters of land
€ 1,737.00 m²
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Handelsruimte met bijhorend appartement met een bruikbare vloeroppervlakte (volgens opgave EPC) van 259m² in hartje Sint-Truiden

De indeling van de opbrengsteneigendom is als volgt:

Handelsruimte : Ruime verbruikszaal met ingerichte toog en keuken. Achterliggende opslagruimte voor goederen. Aparte voorziening van sanitair. Deels onderkelderd met extra opbergruimte. De oppervlakte van de handelsruimte bedraagt ca. 115 m².

Appartement : Appartement is verdeeld over 2 verdiepingen. Lichtrijke leefruimte met zicht op de Groenmarkt en Grote Markt, 3 grote slaapkamers, 2 badkamer en wasplaats. Ruime zolder met veel potentieel.

Troeven:

-Toplocatie in centrum Sint-Truiden-Recent vernieuwd marktplein

-Ideale ligging voor elke vorm van Handel

De handelsruimte met bijhorend appartement kent een zeer goede ligging middenin het centrum van Sint-Truiden. Winkels, horeca, openbaar vervoer en scholen liggen op wandelafstand. Verkeerstechnisch is er een vlotte verbinding met de belangrijkste verbindingswegen.

De handelsruimte met bijhorend appartement is onderhevig aan de renovatieverplichting : je moet als koper het EPC-label E binnen 5 jaar na aankoop terugbrengen naar een EPC-label D of beter.

Get in touch