Commercial premises for sale

495000€

431 square meters

Immoweb code : 11289877
Immoweb code : 11289877

Overview

1 bathroom
431 square meters livable space
143 square meters of land
€ 1,148.00 m²
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit handelspand met een historisch karakter is gelegen in de Ooststraat van Veurne. Deze straat staat bekend als dé winkelbestemming in Veurne, waar lokale boetieks en bekende retailers samenkomen. De ligging biedt een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid (parkeerplaatsen Grote Markt Veurne).  

Indeling: 
Uitgestrekte winkelruimte met uitnodigende etalage, pashokjes, een stockageruimte, en een traphal. De gelijkvloerse verdieping beslaat een totale oppervlakte van 153 m², terwijl de eerste verdieping een uitbreiding biedt van 122m². 
Op de eerste verdieping heb je een leefruimte, 2 ruime stockageruimten voor de opslag van goederen, een apart toilet, een badkamer, een kitchenette en een berging. Bovendien beschikt het pand over een zolderruimte, die verdere mogelijkheden biedt.  

Momenteel wordt het pand verhuurd, wat een interessante kans biedt voor investeerders die op zoek zijn naar een rendabel vastgoedobject.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging. 

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via  https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Get in touch