Offices for rent

1500€ + 900€ per month

250 square meters

Immoweb code : 11364695
Immoweb code : 11364695

Overview

1 bathroom
250 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Onmiddellijk beschikbare kantooroppervlakte in prachtig authentieke villa gelegen middenin geklasseerde tuin.

De karaktervolle witte villa werd in het begin van 1900 gebouwd
en heeft een totale netto-oppervlakte (excl. kelder en buiten en binnenmuren ) van ca. 250m2.
Hiervan wordt de helft in beslag genomen door de gemeenschappelijke delen van onze co-working space: ruime inkom/trappenhal over 3 niveau's, toilet op 0 en toilet + douche op 1, keuken op 0, uitgeruste vergaderzaal op niveau +1 evenals de volledige zolderverdieping met kitchenette en buitenterras.
De netto oppervlakte van de te verhuren privatieve ruimtes op +1 bedraagt 60m2. Deze zijn in tegenstelling tot de gemeenschappelijke delen niet bemeubeld, maar beschikken wel over een ingebouwde kast en kitchenette.
Wijzelf (Iglesias Architects) huisvesten op de begane grond met een jong en dynamisch team van 9 personen.

Het pand bevindt zich op de Grote Baan tussen Herk-de-Stad en Halen en is gemakkelijk bereikbaar door de ligging op slechts 4 minuten van de E314 afrit in Halen. Rondom kijk je uit op een groene omgeving van ca. 3000m2 met een tuin met prachtige oude bomen evenals parkeergelegenheid voor 10 auto's achteraan. Indien dit onvoldoende is, bevinden zich aan de overkant van de straat nog openbare parkeerplaatsen.

Bent u al langer op zoek naar en kantoorruimte met zo'n uitstraling en authenticiteit? Aarzel niet om contact op te nemen om een bezoek te plannen!


Get in touch