Country house for sale

4 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 10218580
Immoweb code : 10218580

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
200 square meters livable space
3541 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze landelijk gelegen woning met vakantiehuis situeert zich in Oeren een deelgemeente van Alveringem. Op korte afstand van Veurne en de kust.

Op een uiterst rustige locatie langs de Westover vinden we hier een ideale woning en kunt u uw droom als uitbater van een vakantiewoning waarmaken. Zowel de woning als het vakantiehuis hebben heel wat authentieke elementen, achter aan het perceel heb je nog een grote schuur en een ruim domein met tal van mogelijkheden.

Indeling van de woning: U komt de woning binnen via de inkomhall met een apart toilet. Verder kunt u doorgaan naar de woonkamer met een houtkachel. Via een trapluik kunt u naar de droge kelder. Via diezelfde trap kunt u naar devoutekamer. Deze kamer werd ingedeeld in twee aparte ruimtes. Vanuit de woonkamer kunt u verder naar de ingerichte keuken met aansluitend de veranda en een extra (bureau)ruimte. Op de benedenverdieping is er een aparte slaapkamer en badkamer met zowel een douche als een bad en toilet.
Op de eerste verdieping is er een slaapkamer en verder heeft u nog een ruime zolderruimte. Deze ruimte kan verder ingedeeld worden als mogelijke slaapkamers.

Indeling van de vakantiewoning: Benedenverdieping: Inkomhall met kachel, bergruimte voor wat kuisgerief en een extra ruimte met apart toilet. Bovenverdieping: Leefruimte met gaskachel en een ingerichte keuken en een ruim terras. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer over een balkon beschikt. Verd

Get in touch