Country house for sale

627000€

4 bedrooms 322 square meters

Immoweb code : 11324511
Immoweb code : 11324511

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
322 square meters livable space
1800 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op een bijzonder gunstige ligging vlakbij het centrum van Bonheiden, invalswegen richting R6/E19, winkels, openbaar vervoer en scholen ligt deze zeer ruime villa met 322 m2 bewoonbare opp, 4 slaapkamers, 2 garages, 2 toiletten en een exclusieve, zonnige parktuin (1.800 m2) die aansluit op natuurgebied Cassenbroek.

Op het gelijkvloers van dit mooie landhuis uit 1978 bevindt zich de ruime en lichtrijke inkomhal met gastentoilet, bureau, split-level leef- en woonruimte (open haard), leefkeuken, wasplaats (extra douche) en dubbele garage met berging.

Op de eerste verdieping biedt de master bedroom uitzonderlijk zicht op de groene tuin en het achtergelegen natuurgebied. Aansluitend vind je de badkamer met douche en dubbele lavabo, ruimte voor ligbad en tevens 3 ruime bijkomende slaapkamers met ingebouwde maatkasten.

De master bedroom beschikt tevens over een zolderberging die kan worden ingericht als inloopdressing.

Deze uitzonderlijke villa biedt uiterste privacy, rust en comfort, en heeft tegelijk tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar veel woon-/werkruimte (praktijk, home office, …). Gunstig EPC (C/242 kWh), dubbele beglazing en rolluiken, zonnetent.

Deze villa is rechtstreeks te koop via de eigenaar vanaf 627.000 euro.
Elk bod wordt overwogen na afloop van de bezoekmomenten.

Ontdek dit landhuis in Engelse stijl als eerste door je bezoek in te plannen via mail. Gelieve je spam na te kijken bij reactie.

Get in touch