Country house for sale

1495000€

6 bedrooms 823 square meters

Immoweb code : 11357127
Immoweb code : 11357127

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
823 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Prachtig wonen op een van de mooiste locaties in Rekem. Aan de rand van “Nationaal Park Hoge Kempen” staat deze stijlvolle villa met een zelfstandig gastenverblijf, verwarmd zwembad met overkapping en diverse representatieve kantoorruimtes. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Het uitzicht naar de rondom gelegen tuin met een imposante vijver, tennisbaan en diverse bijgebouwen is van ongekende klasse. Bovendien kan deze woning zich grotendeels zelf van energie voorzien dankzij een uitgekiende installatie van zonne-energie en verwarming. Maar liefst 40 zonnepanelen zijn aangesloten op een batterij waardoor u de verworven energie volledig zelf kunt gebruiken. Dit systeem garandeert ten alle tijden elektriciteit.
Dit fantastische landhuis is gesitueerd op een perceel van circa 4600 m2, aangelegd als een parkachtige tuin waar optimale privacy gewaarborgd is. Een extra bouwgrond van +-2000m2 kan eventueel mee worden aangekocht. Het gastenverblijf heeft een eigen entree, woon-/eetkamer, keuken, badkamer en twee zeer ruime slaapkamers. Voor zakelijke doeleinden is het kantoorgedeelte op de begane grond en eerste verdieping zeer geschikt. Voor uzelf en het gezin is de stijlvolle, ruim opgezette villa met vier slaapkamers en twee badkamers een zeer aangename plek om te resideren.
De Vijversdreef is een zeer rustige zijstraat van de Zonnelaan, wat deel uitmaakt van de Goudkust in Rekem, Lanaken. Het perceel grenst aan de achterzijde aan

Get in touch