Covered parking space for sale

Immoweb code : 10614616
Immoweb code : 10614616

Overview

Description

staanplaats P15

Sorry, there is no English translation. Deze staanplaats met extra breedte in ons nieuwbouwproject is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veilige en gemakkelijke parkeerplaats voor zijn of haar wagen, oldtimer of zelfs enkele motoren.

Met een breedte die meer dan 3.4m bedraagt, biedt deze staanplaats de ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw voertuigen gemakkelijk in en uit te rijden. En de extra breedte biedt niet alleen voordelen voor het parkeren van uw voertuigen, maar ook voor de opslag van extra materiaal zoals bijvoorbeeld een trailer.

De ligging van deze staanplaats is ideaal, nabij het centrum van de stad Herent en gemakkelijk te bereiken via de Wijgmaalsesteenweg. Bovendien is de staanplaats gelegen in ons nieuwbouwproject dat voldoet aan de strengste energienormen en voorzien is van de nieuwste technologieën op vlak van energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

Aarzel niet langer en investeer vandaag nog in deze unieke en ruime staanplaats met extra breedte in ons nieuwbouwproject te Herent. Neem contact met ons op en ontdek alle voordelen van deze prachtige staanplaats! Bellen kan naar 0470/55.64.24 of mailen naar [email protected]

Get in touch