Covered parking space for sale

32000€

Immoweb code : 11113916
Immoweb code : 11113916

Overview

Description

Indoor Parking

Sorry, there is no English translation. Ontdek deze unieke kans om een overdekte staanplaats te kopen, gelegen in de prachtige Kartuizersvest in Lier! Met een handige toegang via de Lisperstraat, biedt deze staanplaats ultiem gemak en veiligheid voor uw voertuig.
Deze staanplaats is een waardevolle investering, of u nu op zoek bent naar een veilige parkeerplek voor uw eigen voertuig of een interessante verhuurmogelijkheid. Met de automatische poort en de beveiligde toegang kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten, wetende dat deze goed beschermd is.
De ligging in de Kartuizersvest biedt ook talloze voordelen. U bevindt zich in het hart van Lier, met alle voorzieningen en attracties binnen handbereik. Geniet van de gezellige sfeer van deze historische stad terwijl u uw auto veilig en droog parkeert.
Kenmerken: Overdekte staanplaats met automatische poort - Gunstig gelegen in de Kartuizersvest in Lier - Beveiligde toegang en rustige omgeving - Momenteel voordelig verhuurd.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch