Duplex for rent

1085€ + 60€ per month

2 bedrooms 149 square meters

Immoweb code : 11170729
Immoweb code : 11170729

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
149 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige duplex en GEMEUBELD appartement in Beverst is een absolute topper. Met een modern design en een bouwjaar van 2018, biedt dit appartement alle comfort en luxe die je maar kunt wensen.

Het appartement is volledig bemeubeld, waardoor je meteen kan intrekken. De stijlvolle en moderne inrichting zorgt voor een warme en gezellige sfeer in het hele appartement. De huurperiode is van korte duur (2 jaar - 3 jaar), maar kan in onderling overleg afgesproken worden.

Het appartement heeft volgende indeling; inkomhal met vestiaire en gastentoilet, open eetkamer met een volledig geïnstalleerde keuken en aangrenzende ruime berging/wasplaats. De lichtrijke woonkamer, voorzien van gashaard, die een prachtig uitzicht biedt op het ruim terras. Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een aparte dressingkamer. De badkamer is ruim en voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche en toilet.

Het appartement beschikt over een ruim terras waar je kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht op de omgeving.

Daarnaast is er ook een afgesloten garagebox en ruime kelderberging voorzien.
De gemeenschappelijke kosten bedragen 60 euro.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Heeft u interesse in dit knap en instapklaar appartement, contacteer ons dan voor een vrijblijvend bezoek op 011/96.49.96 op [email protected]

Get in touch