Duplex for sale

490000€

2 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11368544
Immoweb code : 11368544

Overview

2 bedrooms
140 square meters livable space
Floor : 4

Description

Prachtige duplex (140 m²) met autostaanplaats in het histori

Sorry, there is no English translation. Prachtige duplex (140 m²) met autostaanplaats in het historisch centrum

Locatie: Deze instapklare duplex staat te koop in de Zwartzustersstraat in het historisch centrum van Antwerpen. De Grote Markt, de Groenplaats en de Meir zijn op wandelafstand verwijderd. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, hippe restaurants en cafeetjes, scholen en openbaar vervoer.

Omschrijving: In de Zwartzustersstraat in het hartje van Antwerpen staat deze unieke duplex te koop. Deze goed onderhouden duplex, met prachtige parketvloer, is gelegen op de vierde verdieping (lift aanwezig). Vanuit het appartement heb je zicht op de Sint-Pauluskerk.
We komen binnen in de inkomhal die ons toegang biedt tot de ruime en lichtrijke living met open keuken. De moderne keuken is voorzien van alle comfort met kwalitatieve materialen en toestellen. Vanuit de living is er vervolgens toegang tot het zonnige en rustige terras.
Boven zijn er nog twee aangename slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche-in-badcombinatie. Ten slotte is er nog een autostaanplaats verplicht bij aan te kopen aan 35 000 euro.

Bijzonderheden:
- Uniek pand
- Gelegen in het historisch stadscentrum
- EPC: 263 kWh/ (m² jaar)
- Bruikbare vloeroppervlakte: 140 m² cfr. EPC
- Autostaanplaats verplicht bij aan te kopen aan 35 000 euro
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van

Get in touch