Duplex for sale

255000€

2 bedrooms 87 square meters

Immoweb code : 11369049
Immoweb code : 11369049

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
87 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wij verkopen onze gezellige thuis!

Ons lichtrijke appartement bevindt zich op de 2e en 3e verdieping van een huis in de rustige Delftstraat. Het werd volledig gerenoveerd in 2020, met behoud van de originele houten vloeren. In de gezellige open woonruimte met ingerichte keuken valt veel daglicht binnen. De ruime badkamer (15m²) met apart toilet bevat een afzonderlijke ruimte voor wasmachine en droogkast. Op de bovenste verdieping is er een ruime master bedroom (18m²) en een kleinere slaapkamer (13m²) die toegang geeft tot een nog af te werken mezzanine. Het toegankelijke plat dak is een aangename plek om te toeven in het zonnetje. Er is ook een ruime kelderberging.

Het pand is gelegen op een boogscheut van Borgerhoutse vaste waardes als Bar Bakeliet & Bar Chapel en ligt vlak bij de Stuivenbergsite, waar deze zomer voor het eerst een zomerbar komt. De straat zelf is een rustpunt in een bruisende wijk.

Er zijn geen maandelijkse vaste kosten en de renovatie is onder garantie tot 2031, waardoor grote kosten tot dan uitgesloten zijn. KI: 420

Belangrijkste troeven:
- Veel licht
- Rustige ligging
- Lage kosten
- Renovatie onder garantie tot 2031

Geen immo a.u.b.

Get in touch