Duplex for sale

745000€

2 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11355947
Immoweb code : 11355947

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige duplexappartement in het historische Brugge is onlangs gerenoveerd in 2024 en voldoet aan de hoogste standaard van comfort en stijl. Gelegen in het hart van de stad, biedt dit appartement een ideale uitvalsbasis om alle bezienswaardigheden en attracties van Brugge te verkennen.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een gezellige zithoek en een eethoek met prachtig zicht op de Spinolarei, perfect voor ontspanning en vermaak. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle benodigdheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De 3 slaapkamers, waarvan 1 op het verdiep en 2 in het duplexgedeelte zijn comfortabel ingericht en bieden een rustige en vredige omgeving voor een goede nachtrust.
Als extra is er een klein terras aan de keuken.

Op elk verdiep is er een badkamer met hoogwaardige voorzieningen. 1 badkamer wordt voorzien van een ligbad, de tweede van een inloopdouche.

Met zijn gunstige ligging, moderne voorzieningen en smaakvolle inrichting, is dit gerenoveerde appartement in Brugge de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinig appartement in het hart van de stad!
Als extra is er nog een ruime fietsenberging en een privatieve kelder! Uiteraard ontbreekt hier geen lift!

Bel of mail ons voor meer informatie, lastenboek en/of een reservatie op dit project!
Dit appartement wordt verkocht onder het registratiestelsel, niet onder BTW!

Get in touch