Duplex for sale

350000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11241930
Immoweb code : 11241930

Overview

3 bedrooms
110 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruim duplex appartement, perfect gelegen op de eerste en tweede verdieping van het pand in de Logstraat 4-6 te Gent. Dit veelbelovende pand, dat ook gerenoveerd moet worden, biedt een unieke kans voor een moderne levensstijl in het hart van de stad.

Op de eerste verdieping betreedt u een ruime leefruimte die uitkomt op een zonnig dakterras, ideaal voor ontspanning en entertainment met vrienden en familie. De uitgeruste keuken biedt alle benodigde voorzieningen voor culinair plezier.

De tweede verdieping herbergt drie volwaardige slaapkamers en een badkamer compleet met douche, lavabo en toilet. Dit alles biedt de perfecte ruimte voor een groeiend gezin of als investeringsmogelijkheid met meerdere huurders.

Dit duplex appartement op de eerste en tweede verdieping biedt de ultieme combinatie van locatie, comfort en functionaliteit, en is klaar om te worden omgevormd tot een eigentijdse thuis in het bruisende Gent. Het kan afzonderlijk of gezamenlijk worden verkocht als onderdeel van de opbrengsteigendom.

VOOR BEZOEKEN BEL TAHIR: 0488/10.98.67

Get in touch