Duplex for sale

297500€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11259224
Immoweb code : 11259224

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het landelijke Hamme wordt dit prachtig duplexappartement aangeboden.

Bij het betreden van het appartement via de hal, treffen we een eerste toiletruimte aan. Aansluitend treffen we de woonkamer met een zee van ruimte, dankzij de riante woonkamer van 40m2, aangevuld met een naastgelegen uitgeruste keuken. Naast de keuken is een berging gelegen met een afwasmachine en voorzieningen voor was- en droogkast. Tevens treffen we hier de elektrische installatie en gasketel.
Deze ruimten zijn allen afgewerkt met antraciet keramische tegels.

De keuken biedt toegang tot een prachtig ruim terras in L-vorm (30m2), met een overdekt gedeelte met houten vloerdelen en een open deel aangelegd met kunstgras. De aanwezigheid van een houten omheining zorgt voor de nodige privacy.

In de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, voorzien van eikkleurig kwaliteitslaminaat. Naast de twee slaapkamers, treffen we er ook de badkamer aan met wasmeubel, een douche afgewerkt met Italiaanse mozaïektegel en een tweede toilet.

Tegenover het appartement kan je de bus nemen met vlotte verbindingen naar Dendermonde en Sint-Niklaas.

Het appartement is gelegen in het centrum van de gemeente, op wandelafstand van supermarkt Colruyt. Op 10 minuutjes zit je met de fiets midden in het groen, waar je aansluiting maakt met de dijken van de Durme en de Schelde en op verkenning gaat naar de gezellige eetgelegenheden in de buurt.

Momenteel in vaste verhuring met betrouwbare huurder!

Get in touch