Duplex for sale

229000€

1 bedroom 75 square meters

Immoweb code : 11348545
Immoweb code : 11348545

Overview

1 bedroom
1 bathroom
75 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit 1 slpk appartement met een woonopp. van ca. 75m² is gelegen in de Heilig-Hartwijk, op een steenworp van het stadscentrum van Hasselt.

Het appartement ligt op de 2e verdieping van een gebouw met 8 wooneenheden (met lift). Op de 1e verdieping van het appartement is er een inkomhal, toilet, ruime woonkamer met aansluitend balkon en keuken. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een extra toilet, ruime slaapkamer en badkamer met natuurlijke lichtinval. Bij het appartement hoort ook een afgesloten garagebox. Deze is bij aan te kopen voor € 20.000.

* Recent opgefrist: het appartement verkeert in uitstekende staat een werd recent nog volledig herschilderd.
* Lichtrijke leefruimte: geniet van de ruimte en het comfort van een lichte en uitnodigende woonkamer, perfect om te ontspannen na een lange dag.
* Gezellige parketvloer: de charmante parketvloer voegt warmte en karakter toe aan de leefruimte en slaapkamer en creëert een gevoel van huiselijkheid.
* Praktische voorzieningen: parkeer altijd gemakkelijk voor de deur en profiteer van een afgesloten garagebox voor extra parkeerplaats of opslagruimte.
* Gunstige locatie: geniet van een rustige woonomgeving, slechts enkele minuten verwijderd van station en autostrade, met winkels, scholen en andere voorzieningen binnen handbereik. Het gezellige centrum van Hasselt ligt op een 5-tal minuutjes wandelen.
* Ideale investering: het appartement is momenteel verhuurd en biedt daarom een stabiel rendement voor investeerders.

Get in touch