Duplex for sale

* 495000€

3 bedrooms 192 square meters

Immoweb code : 11322152
Immoweb code : 11322152
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
192 square meters livable space
Floor : 0

Description

Duplex

Sorry, there is no English translation. Modern wonen met een weids, landelijk uitzicht.

Vallei Houtkauter bevindt zich aan de stroom van de Dender en op een boogscheut van het centrum van Liedekerke. Dit project staat voor eigentijds wooncomfort door het gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Vallei Houtkauter is een echte buitenkans om uw groene woondroom te midden van de natuur te verwezenlijken. Met zijn pittoreske ligging in een prachtige vallei langs het water onderscheidt dit kleinschalige nieuwbouwproject zich door het contact van de moderne woningen met de omliggende natuur.

De ruime appartementen en duplexwoningen zijn afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en garanderen het grootste comfort. De leefruimtes beschikken aan weerszijden over grote raampartijen, waardoor het daglicht royaal binnenstroomt en u volop kunt genieten van de natuurrijke omgeving. Het uitzicht op het water en de achterliggende weilanden garandeert een uniek gevoel van landelijke weidsheid.

Aarzel niet om bij interesse ons te contacteren op het nummer 053/ 77 80 00 of stuur ons een mailtje naar [email protected].

This property is part of the project Vallei Houtkauter

Get in touch