Duplex for sale

265000€

2 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 11160042
Immoweb code : 11160042

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
126 square meters livable space
Floor : 2

Description

Duplex

Sorry, there is no English translation. Ruim duplex-appartement (126m²) voorzien van twee slaapkamers, prachtig dakterras en garage op toplocatie te Lint.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, mastebedroom, gastenkamer, bureaukamer, dakterras en garage.

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime, en lichtrijke leefruimte en aanpalend het zonnig terras. De keuken is volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen. Naast de keuken is een grote bergruimte met aansluiting voor was- & droogkast en een nieuwe condensatieketel. Op de verdieping treffen we twee ruime slaapkamers aan en een derde kleinere kamer met mogelijkheden. Daarbij ook nog een aparte praktische bergruimte. De badkamer is voorzien van douche in badcombinatie en wasmeubel. Tot slot beschikt het appartement ook nog over een garage en een gemeenschappelijke kelderruimte. Het appartement is voorzien van alle comfort. Het biedt dus tal van mogelijkheden voor starters of als investering.

Kortom: Ruim duplex-appartement voorzien van alle comfort op toplocatie te Lint, ideaal voor starters of als investering!

Bijzonderheden:
- riant appartement (126m²)
- dubbele beglazing
- gunstig EPC
- opbrengsteigendom
- garage Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch