Duplex for sale

234000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 11113864
Immoweb code : 11113864

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 1

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gezellig duplex appartement met 2 slaapkamers en garage in Mechelen.
Het appartement is rustig gelegen naast het Tivolipark aan de rand van Mechelen en bevindt zich op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen. Vlotte verbinding naar in- en uitvalswegen voor woon-werkverkeer. Een aangename, groene omgeving en bovendien op fietsafstand van winkelpark Malinas.
U betreedt het gebouw via de inkomhal met het appartement op de eerste verdieping. Het appartement beschikt eveneens over een nachthal, die toegang biedt tot alle ruimtes. De woonkamer ligt langs de achterzijde en heeft via het knus terras een prachtig uitzicht op een groene omgeving. Er bevindt zich een recent vernieuwde openkeuken met veel opbergplaats. Verder beschikt de eerste verdieping van de duplex over een gastentoilet/wasplaats en eerste slaapkamer. Via de trap komt u terecht op de bovenste verdieping. Hier situeert zich een tweede slaapkamer, badkamer en bergzolder. De badkamer werd evenzeer vernieuwd en is uitgerust met ligbad, wastafel en toilet. In het achtergelegen garagecomplex is er een bijhorende garage aanwezig, die verplicht bij aan te kopen is voor 25.000 euro.
Kortom, een goed onderhouden en instapklaar appartement op een centrale locatie in Mechelen-Noord. Wees er snel bij! Extra's:
- EPC: 351 kWh/m²
- Elektriciteit conform
- Kleinschalig gebouw met privacy Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in

Get in touch