Duplex for sale

495000€

2 bedrooms 123 square meters

Immoweb code : 11327087
Immoweb code : 11327087

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
123 square meters livable space
Floor : 0

Description

Duplex appartement met autostaanplaats in centrum Mechelen

Sorry, there is no English translation. Tof recent duplex appartement in een rustig straatje in het centrum van stad Mechelen.

Dit zeer energie-zuinig duplex appartement, is gelegen in een rustig straatje in het hart van het bruisende Mechelen. Alles is op wandelafstand bereikbaar en je beschikt hier over een ondergrondse parking dat via een autolift bereikbaar is en een privé fietsen-berging. Dit appartement biedt een mooi en zonnig terras aan de westkant.

We betreden het lichtrijke appartement via een privatieve ingang. De inkomhal is voorzien van een toilet met handenwasser en geeft toegang tot een ruime bureauruimte en de woonkamer met luxueuze keuken. Via de grote leefruimte heeft men zicht op en toegang tot het zonnige terras. Op de bovenverdieping biedt dit appartement een nachthal, dat toegang biedt tot een luxe badkamer en twee slaapkamers. Om dit vastgoed compleet te maken, is hier een privé-fietsenberging en een ondergrondse parking inbegrepen.

Maak snel een afspraak en kom deze parel ontdekken.

EPC 75 kWh/m²j (A-label) - opgegeven oppervlakten zijn indicatief
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch