Duplex for sale

215000€

2 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 11194269
Immoweb code : 11194269

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
111 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Kwadestraat 4, een ruim appartement in Roeselare! Gunstig gelegen op 2 kilometer van de autosnelweg en op fietsafstand van het station Roeselare.

U wordt verwelkomd in de ruime inkom met plaats voor vestiaire en een apart gastentoilet. De zithoek is de ideale plaats om tot rust te komen na een lange dag. Geniet van een heerlijke maaltijd in de eetplaats met directe toegang tot het terras. Aansluitend aan de eetplaats is er een open keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur. De badkamer op deze verdieping is smaakvol ingericht en uitgerust met instapdouche, ligbad en lavabo.

Op de zolderverdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers die elk in hun eigen extra ruimte voorzien. Er is een slaapkamer met een aansluitende dressing, de andere slaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer met instapdouche.

Er is een mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox gelegen op het perceel!

Warm geworden van dit prachtig duplexappartement? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een startprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch