Duplex for sale

158000€

1 bedroom 65 square meters

Immoweb code : 11250912
Immoweb code : 11250912

Overview

1 bedroom
1 bathroom
65 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit mooi duplex-appartement te Tienen met een bewoonbare oppervlakte van 65 m² werd in 2014 volledig gerenoveerd.
Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping en heeft mooi vergezicht. We komen binnen in een inkomhal met opbergruimte onder de trap. De inkomhal geeft uit op een grote leefruimte. Vervolgens is er een nieuwe keuken geplaatst met alle moderne toestellen (oven, microgolfoven, spoelbak, elektrisch fornuis, dampkap, frigo, diepvries en opbergkast voor wasmachine).
Via de trap komen we op de bovenste verdieping met hier 1 slaapkamer en een badkamer met bad/douche, badkamermeubel en toilet. Het appartement beschikt ook over een gemeenschappelijke kelder met aparte tellers voor water, gas en elektriciteit.
Schuin tegenover het appartement is er nog een pleintje met parking mogelijkheden.

Het appartement beschikt over een zeer goed EPC attest met label B , een conforme conformiteitsattest voor verhuring en een conforme elektrische keuring (geldig tot 2033).

Momenteel is het appartement verhuurd via SVK (sociaal verhuurkantoor) met een gegarandeerd huurinkomen van € 487 per maand (€ 5.844 per jaar) + € 7 gem kosten. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd. Het contract met SVK loopt nog tot uiterlijk eind 2029.

Daar het appartement verhuurd is via SVK, dient u mogelijks enkel 7% registratierechten te betalen ipv 12%. Daarnaast geniet u nog van een korting op het kadastraal inkomen (hetgeen effectief +/- € 285/jaar bedraagt). Dit is een buit

Get in touch