Duplex for sale

265000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11204899
Immoweb code : 11204899

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Hartje Torhout, in de mooie Residentie Burg, bevindt zich dit grote duplex-appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 157 m². Het appartement biedt u een zee aan woonruimte en is stijlvol afgewerkt.
Indeling: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met toegang naar het zonnige terras (voorzijde, open zicht en voldoende privacy), ingerichte open keuken (vaatwasser, oven, spoelbak, dampkap, koelkast/diepvries). Op de verdieping vinden we de ruime nachthal met het tweede afzonderlijk toilet, hier bevinden zich de 3 slaapkamers, een praktische berging/wasplaats en tenslotte de badkamer met dubbele lavabo en mooie inloopdouche.
In de kelderverdieping van het gebouw bevindt zich een zeer grote garage (inclusief ruimte voor extra berging, fietsen,...), gemakkelijk bereikbaar en met voldoende manoeuvreerruimte (kan mee aangekocht worden, 35.000 euro).
Via de automatische poort aan straatkant is in- en uitrijden zeer gemakkelijk. Het gebouw beschikt over een lift én een gemeenschappelijke fietsenberging.
Dit centraal gelegen appartement biedt u alle comfort en ruimte, is stijlvol en tijdloos afgewerkt en heeft met de bijhorende garage alle troeven om te wonen hartje Torhout, zonder in te boeten op praktisch gemak, werkelijk een topper! Bel ons voor een bezoek en wij leiden u graag rond!

Get in touch