Exceptional property for sale

749000€

4 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 11098152
Immoweb code : 11098152

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
250 square meters livable space
42251 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gelijkvloerse woning dateert van 1977 en is omringd door een goed onderhouden bos en met een prachtig zicht op de tuin en vijver.

Ligging: Deze woning is gelegen in Bekegem (Ichtegem), op de invalsweg naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E40 vlot te bereiken op 6 kilometer.

Indeling: Inkomhal, woonkamer en eetkamer, keuken, toilet, badkamer, 4 slaapkamers en bureau. Ernaast drie grote garages en werkplaats van een 200m2 en een recent vernieuwde serre.

Omschrijving: U betreedt deze woning via de ruime inkomhal, die uitgeeft aan de keuken en de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een woonkamer en eetkamer en van waaruit u het zuid-west georienteerd terras kan betreden. Er is ook een apart toilet voorhanden. Verder is er via de nachthal toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Deze is uitgerust met ligbad, wastafel en douche. De woning telt verder 4 ruime slaapkamers waarvan 1 master bedroom met wijds zicht op de tuin.
Tot slot de grote tuin met vijver waar u kan genieten van alle privacy en rust. Tevens is het omliggend bos van een 4,2 hectare en uitweg naar een boereweg aan de achterkant van het perceel mee inbegrepen in de verkoop wat deze woning uiterst geschikt maakt voor elke natuurliefhebber.

Kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar een karaktervolle woning met veel potentieel, waar u uw eigen moderne touch aan kan geven!

Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, liefst via mail op [email protected]

Get in touch