Exceptional property for sale

299000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11319907
Immoweb code : 11319907

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
886 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
UITZONDERLIJKE, ALLEENSTAANDE WONING met BIJGEBOUW en GROTE, ZONNIGE TUIN, gelegen op wandelafstand van het centrum. Tot. grondopp.: 886m². LAAG K.I.: € 612.

De hoofdwoning herbergt een voormalige winkel met 2 aparte lokalen (met aparte ingang/voordeur). Verder zijn er gelijkvloers: een leefruimte, eetkamer, keuken met achterdeur, tussenhal, kelder en berging. Op het 1ste verdiep zijn er 3 slaapkamers en een grote zolder.

Het bijgebouw is bereikbaar via een overdekte ruimte met zijdeur. In het bijgebouw bevinden zich o.a. een badkamer met ligbad en toilet, apart toilet, bergingen, 2 kamers, gelijkvloerse garage en een aantal grote opslagruimtes (zowel boven als beneden).

Achteraan het bijgebouw is er een ruime, overdekte garage/opslagruimte.

Woon- en werkfunctie zijn hier probleemloos te combineren. Tot slot is er nog een oprit met hekken, zijn er veel parkeermogelijkheden en is er een grote, zonnige tuin.

Een creatieve/hedendaagse verfraaiing kan TOT MOOIE DINGEN LEIDEN. Tal van mogelijkheden. Bent u terecht geprikkeld, reageer snel! Een vrijblijvend bezoek zeker waard!

Renovatieplicht tot D-label.

Get in touch