Exceptional property for sale

1200000€

4 bedrooms 405 square meters

Immoweb code : 11370478
Immoweb code : 11370478

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
405 square meters livable space
4560 square meters of land

Description

LUXUEUS LANDHUIS OP 45 ARE 60 CA

Luxueus Landhuis: Exclusief, Energiezuinig en Volledig Vernieuwd!
Welkom in het hart van luxe en comfort, waar dit majestueuze landhuis zich uitstrekt te midden van prachtige velden van wel 45 Are 60 Ca.
Bij het binnenkomen op het gelijkvloers word je verwelkomd door een uitnodigende inkomhal, compleet met vestiaire en een gastentoilet.
De woonruimte straalt een warme gloed uit, dankzij de weelderige glaspartijen die overvloedig natuurlijk licht laten schijnen. Een gezellig salon nodigt uit tot ontspanning, terwijl de luxueuze keuken, compleet uitgerust met de modernste apparatuur, de droom is van elke culinaire liefhebber.
Een aparte tv-hoek, met een eigen ingang, biedt veelzijdigheid en kan dienen als een praktijkruimte.
Op de eerste verdieping vind je een oase van rust en comfort, met een royale nachthal en een master bedroom die alle verwachtingen overtreft, compleet met een dressing en ensuite badkamer.
Daarnaast zijn er twee extra slaapkamers en een mooie badkamer, allemaal ontworpen met het oog op maximale luxe en gemak. Een vaste trap leidt naar de volledige ingerichte dubbele zolderkamer.
Met een indrukwekkende EPC-score van slechts 164 kWh/m²jaar, dankzij hoogwaardige isolatie en zonnepanelen, belichaamt dit landhuis de perfecte combinatie van luxe en duurzaamheid.
Buiten wacht een weelderige weide met stallen, klaar om je passie voor paarden of andere dieren te verwelkomen.
SMS OF BEL KATHLEEN: 0477.78.98.88 en ont

Get in touch