Exceptional property for sale

685000€

4 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 11148103
Immoweb code : 11148103

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
153 square meters livable space

Description

Large yield property with 3 units for sale in Lochristi!

Sorry, there is no English translation. Deze opbrengsteigendom staat te koop in de Stationsstraat met als huisnummer 16, 16A en 16B.

Het gebouw is als volgt ingedeeld:

Op het gelijkvloers bevindt zich een commerciële ruimte die is opgesplitst in 2 kantoorruimtes. De kantoorruimte vooraan is voorzien van 2 bureaus, een berging, een kitchenette met spoelbak en kookplaat en een toilet. Deze ruimte is momenteel verhuurd aan een verzekeringskantoor. De kantoorruimte achteraan staat leeg, maar biedt ook 2 bureaus, een badkamer met lavabo en bad, kitchenette met spoelbak en kookplaat en een toilet. Achter de commerciële ruimte ligt nog een tuintje westelijk georiënteerd. Deze ruimte is verhuurd.

Op de eerste verdieping is één appartement aanwezig. Het appartement bestaat uit een hal, leefruimte met open semi-geïnstalleerde keuken, een berging, een badkamer voorzien van bad, lavabo en toilet, 2 slaapkamers en een balkonterras aangelegd in bankiraï. Dit appartement is verhuurd.

Op de tweede verdieping bevindt zich het tweede appartement deels onder het dak. Dit appartement heeft een hal, leefruimte met open semi-geïnstalleerde keuken, een badkamer voorzien van bad, lavabo en toilet en 2 slaapkamers. Dit appartement is verhuurd.
Helemaal bovenaan het gebouw is nog een zolder aanwezig.

Vooraan het perceel zijn 3 staanplaatsen aanwezig met een betonklinker oprit. Achteraan het perceel zijn 2 garages met kantelpoort gebouwd die toebehoren aan

Get in touch