Exceptional property for sale

699000€

5 bedrooms

Immoweb code : 11369290
Immoweb code : 11369290

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
8668 square meters of land

Description

House with boarding stable and indoor arena on approx. 1ha i

Sorry, there is no English translation. Deze eigendom bevindt zich op een perceel van ca. 1ha in een groene omgeving te Stekene. De eigendom is makkelijk bereikbaar via de E34 (Antwerpen-Knokke) en situeert zich niet ver van de afrit Stekene. 

De eigendom omvat een ruime woning (HOB) met 5 slaapkamers en 2 badkamers. Deze is grotendeels gerenoveerd. Op het gelijkvloers komt U binnen via de inkomhal met gastentoilet. De open keuken is volledig uitgerust en vormt een geheel met de leefruimte. Verder is er nog een gerenoveerde badkamer met douche en wastafel, en een ruime linnenkamer/bergruimte. De inkomhal doet tevens dienst als traphal. Het eerste verdiep omvat 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en wastafel. Het tweede verdiep herbergt 2 ruime slaapkamers. 

???????Achtergelegen bevindt zich de paardenaccommodatie. Deze is voorzien van een aparte toegangsweg met parking voor de klanten.

De accommodatie omvat verschillende stalgebouwen. Vooraan in de binnenpiste zijn er 12 stallen met voldoende opzadelplaatsen voor de groepslessen, achteraan in een apart bijgebouw bevinden zich 8 stallen. Naast de binnenpiste zijn er nog 9 nieuwe stallen van 3m x 4m. De binnenpiste met Led-verlichting meet ca. 20m x 60m en beschikt over een kleine cafetaria met zicht op de binnenpiste, en verder zijn er 2 zadelkamers en sanitaire voorzieningen. Verder is er een recreatieve buitenpiste, naast buitenpaddocks waarvan 2 met een groot afdak voor groepsstalling. Er

Get in touch