Exceptional property for sale

649000€

3 bedrooms 289 square meters

Immoweb code : 11100514
Immoweb code : 11100514

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
289 square meters livable space
380 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze hoog afgewerkte woning is ook voorzien van 110m2 magazijn. De vloerverwarming (met zoneregeling) en het sanitair water gaan via een grond-water warmtepomp met actieve koeling (vloerkoeling).
Het dak is voorzien van 20 zonnepanelen pal zuid georiënteerd. De hele woning is volledig voorzien van maatkasten.
De hyper uitgeruste keuken met composiet werkblad en geïntegreerde ontbijttafel is voorzien van alle technische snufjes,-ingebouwd koffieapparaat voor bonen, Miele drukstoomoven, -hetelucht oven, -combi oven micro/hete lucht, -vaatwasser
De verdieping voor de kinderen met ruime badkamer is voorzien van airco en elektrisch bedienbare velux ramen met rolluiken. Voorzien van domotica Niko Home Control. De garagepoort en voordeur zijn van op afstand te openen met de NHC app. De raamdecoratie op maat blijft hangen. De vloeren op de verdiepingen zijn in parket 4mm eik. Hoog afgewerkte binnendeuren uit Eik, smeedijzer en steigerhout. Ventilatiesysteem D aanwezig. De vloer van de inkom en het bureau is voorzien van blauwe hardsteen kerktegels verzoet.
Het magazijn van 110m2 is voorzien van een grote sectionaalpoort van 3,5m breed x 2,95m hoog. De garagepoort is voorzien van een toegangsdeur.

De zuid gerichte tuin is een verademing. Bij de minste zonnestralen voelt het als vakantie.
Het ruime terras op de 1e verdieping is voorzien van een zonnetent en infrarood verwarming.

De woning wordt nu verkocht maar is pas midden augustus 2024 beschikbaar.

!GEEN MAKELAARS!

Get in touch