Farmhouse for sale

295000€

3 bedrooms 212 square meters

Immoweb code : 11129545
Immoweb code : 11129545

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
212 square meters livable space
2751 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze verzorgde boerderij met stallingen en weide is gelegen op een mooi perceel van 27a51ca, langs de Cuvelierstraat ter hoogte van nummer 41. De boerderijgebouwen werden opgericht omstreeks 1920, de woning zelf werd echter naderhand heropgebouwd eind jaren 60.
In deze landelijke deelgemeente van Bilzen is het aangenaam een rustig om wonen, met in de nabijheid het domein van Alden-Biesen, waar het prachtig is om te wandelen en te genieten van de mooie omgeving. Het centrum van Bilzen ligt slechts een viertal kilometer verderop. De oprit E313 ligt hier vlakbij zodat omliggende steden zoals Hasselt vlot bereikbaar zijn.

De boerderij werd steeds zeer netjes onderhouden, hetgeen men zal kunnen ervaren al onmiddellijk bij het binnenkomen in de woning. De structuur van de woning is zeer degelijk te noemen dankzij onder meer gebruik van betonnen welfsels en spouwmuren. Voor de liefhebber zal dit verzorgde eigendom een mooie basis zijn voor een geslaagde renovatie.

Indeling:
WOONST:
Gelijkvloers:
inkom met trap naar de verdieping, gezellige woonruimte onderverdeeld in zit- en eetruimte, eetplaats met daarachter de keuken, beiden met zicht op en toegang tot de ruime binnenkoer. Mits de gepaste renovatiewerken kan men deze ruimtes nog meer betrekken bij de binnenkoer, zodat dit gebouw volledig tot zijn recht zal kunnen komen. Bijkeuken. Toilet.
1ste verdieping - opgericht op betonnen vloeren:
nachthal, badkamer, drie slaapkamers.
Zolder, bereikbaar via zolderluik.
Kelder met CV

Get in touch