Farmhouse for sale

6 bedrooms 424 square meters

Immoweb code : 10483376
Immoweb code : 10483376

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
424 square meters livable space
5420 square meters of land

Description

Unieke energiezuinige Hoeve - Villa

*** IN OPTIE ***

Heerlijk genieten in deze energiezuinige hoeve-villa bestaande uit twee volledig ingerichte woonentiteiten met tuin, weide, garage, stal en ruime loods!

Rustig gelegen in het fantastische polderlandschap van Damme-Moerkerke met uitstekende uitvalswegen naar de kust (15 min.), Brugge (20 min.), Damme (10 min.) en uitermate geschikt voor zowel wonen, zelfstandige activiteiten, verhuur gastenkamers, ...(mits bekomen van de nodige vergunningen).

De inrichting en kwalitatief gebruikte materialen werden met veel smaak en oog voor detail afgewerkt.

De eerste charmante villa werd ingedeeld met een ruime leef- en zitruimte, voorzien van houtkachel met aansluitend een op maat gemaakte volledig geïnstalleerde keuken, inkomhal met gastentoilet, praktische berging en inpandige garage.

Op de eerste verdieping een ruime slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van wastafel + douche en een praktische dressing.

De tweede charmante villa werd ingedeeld met een ruime inkomhal en gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met houtkachel en sierschouw, een prachtige op maat gemaakte leefkeuken met toptoestellen, grote eetkamer, bureel, ruime slaapkamer, praktische berging en badkamer voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel en douche, allen gelegen op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping de master slaapkamer, twee extra slaapkamers, een grote hobby/bureel ruimte, tweede badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche.

Op de tweede...
Renovation obligation: unknown

Get in touch