Farmhouse for sale

795000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11283635
Immoweb code : 11283635

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
4644 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De vierkantshoeve is gelegen in het landelijke Groot-Gelmen op een perceel van 46a44 met een goede verbinding richting Luik en Brussel-Leuven via de E40 maar eveneens met een vlotte verbinding naar Hasselt, Tongeren en Sint-Truiden. Er zijn verschillende winkels, scholen en horecazaken in de onmiddellijke omgeving.

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 270m² met daarbij nog een zolder van 224m² en 2 kelders van 67m². De stallingen zijn gelegen rond de binnenkoer, die u kan binnenrijden via een automatische poort, en hebben een oppervlakte van 684m². Verder is er nog een garage, aterlier en 2 kleinere stallingen van 172m².

Deze vierkantshoeve biedt vele opportuniteiten waarbij het eveneens mogelijk is om verschillende wooneenheden te creëren.

Op het gelijkvloers is er een inkomhal, een ruime vestiaire, een toilet, een ruime living met sierschouw, zicht op de binnenkoer en airconditioning, een recent gerenoveerde keuken met een oven, microgolfoven, vaatwasser, inductievuur met inbouw dampkap en een frigo, een bergruimte, een extra ruimte die momenteel gebruikt wordt als bureau met een houtkachel en een slaapkamer/atelier.
Op de verdieping is er een ruime overloop, 3 slaapkamers, 2 dressings en een badkamer.

Ook op energetisch vlak gebeurden er al heel wat renovaties. Er werden nieuwe ramen, isolatie, 24 zonnepanelen en een batterij van 10kwh geplaatst.

Get in touch