Farmhouse for sale

2100000€

5 bedrooms 442 square meters

Immoweb code : 11404340
Immoweb code : 11404340

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
442 square meters livable space
40295 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

JABBEKE - Luxueuze paardenaccommodatie met woning

JABBEKE - Luxueuze paardenaccommodatie met woning

Ontdek deze volledig ingerichte en prachtige paardenaccommodatie met woning, gelegen in het idyllische Snellegem. Hier vind je de perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid, met de kust en autostrades binnen handbereik.

Dit schitterende complex ligt op een ruim perceel van 4,02 ha en biedt alles wat een paardenliefhebber zich kan wensen. Binnen vind je een grote binnenpiste (32 m x 60 m) met een automatisch sproeisysteem, een kleinere inrijpiste, circa 110 paardenboxen, meerdere wasplaatsen en een solarium. Daarnaast is er een ruime ontvangstruimte met verblijfsmogelijkheden voor de trainer.

Het buitengedeelte is voorzien van weides en een roundpen. Voor het gemak zijn er een ruime parkeerruimte en een verharde binnenplaats voor eenvoudig laden en lossen. Bovendien beschikt het complex over een te renoveren woning met vernieuwd dak en twee bijgebouwen die momenteel als stalling worden gebruikt.

Gelegen in een rustige, bosrijke omgeving met tal van wandelmogelijkheden, biedt dit hippisch complex de ultieme plek voor paardenliefhebbers. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! 053/60.65.66.

Get in touch