Flat studio for rent

910€ + 140€ per month

29 square meters

Immoweb code : 11346697
Immoweb code : 11346697

Overview

29 square meters livable space
Available date : 09/15/2024
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige appartement is gelegen in de bruisende studentenstad Leuven, in residentie BOND49. De studio heeft een bewoonbare oppervlakte van 29.00m² en is ideaal voor een student of jonge professional die op zoek is naar een comfortabele en moderne woonruimte.

De studio is voorzien van alle nodige voorzieningen, waaronder een keuken met kookplaat, koelkast en voldoende opbergruimte. Daarnaast is er een badkamer met douche, toilet en wastafel. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, wat de ruimte een aangename sfeer geeft.

De residentie BOND49 is gelegen op een toplocatie in Leuven, dicht bij het centrum en op wandelafstand van verschillende universiteitsgebouwen, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Hierdoor is het de perfecte uitvalsbasis voor wie wil genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

Kortom, dit appartement in residentie BOND49 is de ideale plek voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne studio in het bruisende Leuven. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een aangename leefomgeving, is het de perfecte plek om te wonen en te genieten van het stadsleven.

Get in touch