Cottage for rent

269100€ per month

6 bedrooms

Immoweb code : 11157511
Immoweb code : 11157511

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
270 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Begane grond:
Kom binnen in de entree met toiletruimte met fonteintje, meterkast, berging en toegang tot de woonkamer en 1 slaapkamer. De ruime woon-/ eetkamer is voorzien van een tegelvloer en trapopgang naar de 1e verdieping. De vele raamkozijnen zorgen voor veel lichtinval en een optimaal contact met de tuin welke te bereiken is via de diverse openslaande deuren. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koel-/ vrieskast.
De slaapkamer is voorzien van een badkamer en suite. Deze is volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel.1e verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot 2 badkamers en 5 slaapkamers. Beide badkamers zijn volledig betegeld. Waar de ene badkamer beschikt over een douche en wastafel, is de andere badkamer voorzien van een ligbad en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
Stap naar buiten en geniet van de groene, noordoostelijk gelegen tuin, compleet met sierbestrating, gazon en prachtige beplanting. De villa is strategisch gepositioneerd op het perceel, waardoor je vanuit de tuin een adembenemend uitzicht hebt over het grote meer met bijbehorend strandje.

Get in touch