Cottage for sale

95500€

3 bedrooms

Immoweb code : 11157502
Immoweb code : 11157502

Overview

3 bedrooms
305 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De chalet is gelegen op het vakantiepark ‘EuroParcs Limburg’. Op het park hoef je je geen moment te vervelen. Geniet van een heerlijke dag aan de recreatievijver, een middagje zwemmen in het binnenzwembad of kom tot rust in het Wellness Center. Verder vind je op het park onder andere een Versmarkt, speeltuin en een indoor speelparadijs. In de eettentjes op het ‘dorpsplein’ kun je terecht voor heerlijke Vlaamse friet en Limburgse vlaai. In de nabije omgeving van het park zijn onder andere een golfbaan en diverse sportverenigingen, winkels en horecagelegenheden te vinden. Binnen 10 minuten vanaf het park sta je al in zowel Duitsland als in België.Indeling
Kom binnen in de entree met toiletruimte met wastafelmeubel en toegang tot de woonkamer, badkamer en de 3 slaapkamers. De ruime woon-/ eetkamer is voorzien van inbouwspots en een laminaatvloer. De vele raamkozijnen zorgen voor veel lichtinval en een optimaal contact met de tuin welke te bereiken is via de openslaande deuren. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koel-/ vrieskast.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van inloopdouche, 2e toilet, dubbel wastafelmeubel en een handdoekenradiator. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kast met schuifdeuren.

Get in touch