Ground floor for rent

900€ + 35€ per month

2 bedrooms 87 square meters

Immoweb code : 11312843
Immoweb code : 11312843

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
87 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in dit prachtige gelijkvloerse appartement nabij het centrum van Lint, compleet met een eigen terras en gezellige koer, perfect om te genieten van de zon en buitenlucht!

Genesteld in een levendige buurt, biedt dit appartement niet alleen gemak, maar ook een weelderige levensstijl. Met het centrum van Lint op slechts een steenworp afstand, profiteer je van een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, scholen en uitstekend openbaar vervoer.

Stap binnen via je eigen privé-ingang en laat je begroeten door de inkomhal, die je naar het toilet en de ruime woonkamer leidt. Het natuurlijke licht dat door de grote schuiframen stroomt, omarmt de moderne open keuken, compleet met handige berging en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Wandel verder door de woonkamer naar de nachthal, die je naar twee comfortabele slaapkamers leidt, perfect voor rustige nachten. De ruime badkamer, voorzien van zowel een ligbad als een douche, biedt de ultieme plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag.

Met een eigen parkeerplaats en een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling op het terrein, hoef je je nooit zorgen te maken over parkeren of het veilig opbergen van je fiets.

Extra troeven:

- gunstig gelegen;
- badkamer met zowel ligbad als douche;
- gezellig terras met koer;
- eigen parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenstalling;

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen voor een bezichtiging.

Get in touch