Ground floor for rent

795€ + 75€ per month

1 bedroom

Immoweb code : 11167406
Immoweb code : 11167406

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Floor : 0

Description

Appartment - Ground Floor

Sorry, there is no English translation. Recent gelijkvloers appartement met één slaapkamer en terras

Ligging: Dit appartement is zeer centraal gelegen op 5 minuten van het centrum van Olen of Noorderwijk met tal van winkels, scholen, openbaar vervoer,... Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en de oprit van de E313.

Indeling: Inkomhal, woonkamer met open keuken, terras, berging, toilet, slaapkamer, badkamer en autostaanplaats (P20).

Beschrijving: Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en kan u bereiken via een privatieve deur. De inkomhal geeft op zijn beurt toegang tot alle ruimtes. Te starten bij de woonkamer met open keuken. De keuken is gedeeltelijk geïnstalleerd en is voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast en vaatwasser. Verder is er ruimte voor het plaatsen van een combi-oven. Via de woonkamer hebt u toegang tot het terras, waar u heerlijk van het zonnetje kan genieten. Het pand heeft één slaapkamer met aansluitend een badkamer. Deze is voorzien van twee wastafels in meubel en een douche. Verder is er een apart toilet. Hiernaast bevindt zich de berging met aansluiting voor wasmachine. Tot slot behoort er nog een autostaanplaats tot het appartement.

Extra's:
- EPC: 97 kWh/m²jaar
- Gemeenschappelijke kosten: €75,00 / maand
- Autostaanplaats

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch