Ground floor for rent

975€ + 80€ per month

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11019034
Immoweb code : 11019034

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit nieuwbouwappartement van 77 m² is gelegen op het gelijkvloers in residentie Hof Ter Dorpe, een groene oase aan het gezellige dorpsplein van Oud-Turnhout. Hier kan je enerzijds genieten van het bruisende centrum en anderzijds tot rust komen in het groen. Winkels en horeca zijn op wandelafstand.

Indeling:
Het appartement kom je binnen via de inkomhal, hier is er een ruimte voorzien voor een vestiaire en is er ook een gastentoilet aanwezig. Hierna betreed je de lichtrijke leefruimte welke bestaat uit een open ingerichte keuken (combi-oven, vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast) en de woonkamer. Aansluitend aan de keuken vindt men de ruime berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Het nachtgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel

Het appartement is energiezuinig! We kunnen hier spreken van een BEN-woning. Vloerwarming, hoogwaardige isolatie en verwarming met een KWO systeem (koude- en warmteopslag).

De huur omvat tevens een ondergrondse staanplaats (nr.22), privatieve kelderberging, gemeenschappelijke fietsenstalling en een gemeenschappelijke tuin.

Bijzonderheden:
- Onmiddellijk beschikbaar
- Servicekosten: € 80/maand
- Wordt opgeschilderd opgeleverd
- Centraal doch rustig gelegen
- Staanplaats en berging inclusief

Get in touch